VICARAGE ROAD - WATFORD

Ground nummer: 5

 

Bezocht: 27 september 2003
Wedstrijd Omdat we op vrijdag Arsenal - Newcastle via een pakketreis hadden bezocht,  konden we datzelfde weekend nog mooi twee andere wedstrijden meemaken. Voor de zaterdagmatch hadden we ons oog laten vallen op Vicarage Road voor het duel tussen Watford en Ipswich. 

Watford

Ipswich Town

1

2

49. Fitzgerald 1-0

 
52. Kuqi 1-1
82. Magilton 1-2 

toeschouwers: 15.350

 

onze plaats in het stadion:

Rous Stand, lower tier zicht op het veld

Ground layout kindly provided by the Football Ground Guide website

 

indruk stadion: Vicarage Road is een leuk stadion en past daarmee helemaal bij de club Watford. Watford is een "lieve" club in een rustige voorstad. De east stand bestaat uit 3 verschillende aftandse tribunes, dat geeft een authentiek karakter. Die zal ongetwijfeld een keer gesloopt gaan worden en vervangen worden door een nietszeggende standaard tribune. Hopen maar dat Watford voorlopig nog geen geld heeft...

sfeer: Nogal lief en eigenlijk wat te rustig allemaal. De sfeer moest in deze wedstrijd vooral komen van de Tractor Boys, de Ipswich supporters. Wel leuk was het penaltyschieten in de rust tussen jonge Watford en Ipswichfans. Daarmee werd hartstochtelijk meegeleefd.

clubwinkel: Kleine clubwinkel, met maar één type muts… Wel leuke caps overigens.

catering: Die was prima, men serveerde o.a. een lekkere chicken pie. De wachtrijen waren lang, maar niet té, zodat we weer keurig op tijd op onze plek waren voor de tweede helft.

geschat aantal supporters tegenstander: 2.000

sfeer in het uitvak: Mooi publiek, luidruchtig en massaal meegekomen naar een wedstrijd tussen de nummer 23 en 19 van de First Division!

 

impressies:

na een flinke reis doemt het op...

...Vicarage road stadium

de meegereisde Ipswichfans

we zaten erg kort op het veld, de kluiten
vlogen je om de oren!

hoe kom je er? 
Watford is bereikbaar per metro, maar bereid je voor op een lange reis. Vanaf Kings Cross de Metropolitan Line (de paarse) tot aan eindstation Watford nemen. Let op: niet alle treinen gaan naar Watford! Na station Harrow-on-the-Hill splitst de lijn zich en na Moor Park nog een keer. De reis duurt vanaf centraal Londen ruim een uur en vervolgens is het nog een minuut of 20 lopen. Het stadion staat wel goed aangegeven en is dus eenvoudig te vinden.Per auto de M1 bij afrit 5 verlaten naar de A4008 naar Watford. Het stadion is makkelijk te vinden vanaf de "inner ring" waar je op uitkomt.

 

Clubinfo:
officiële website: www.watfordfc.com
Capaciteit: 22.100
Adres: Vicarage Road, Watford, WD18 0ER
Telefoon : 01923-496-000
Fax No: 01923-496-001
Ticket Office: 01923-496-010