Georganiseerd reizen
Er zijn inmiddels aardig wat reisbureaus voor voetbalreizen naar (o.a.) Engeland. Deze bieden meestal per wedstrijd een alles in één tarief waarin een vlieg-of busreis, overnachting(en) en het kaartje voor de wedstrijd. De prijzen varieren nogal, afhankelijk van de wedstrijd en de verblijfsduur.
Als je een wedstrijd van de echt grote clubs wilt bezoeken is een georganiseerde reis bijna onvermijdelijk,. Op eigen gelegenheid kom je bijna niet aan kaarten voor Arsenal, Chelsea, Everton, Liverpool, Man Utd, Spurs en Newcastle. Let wel: het is niet onmogelijk om zelf kaarten te regelen voor deze clubs, iedere club heeft een ticket-office waar het mogelijk is telefonisch kaarten te bestellen. Bij steeds meer clubs kun je ook online bestellen. Kijk op de eigen websites van de clubs om hier meer over te weten te komen. De bekendste aanbieders van voetbalreizen in Nederland zijn:

atp reizen Naar alle clubs in de premier league. Prima organisatie, hebben we goede ervaringen mee.
Startripper kleiner, maar zeker niet minder
Rijnkom reizen  
Northern expo Naar Arsenal, Chelsea, Everton, Fulham, Liverpool, Man City, Man Utd, Newcastle Utd, Spurs en West Ham Utd.
Gebo voetbalreizen verzorgen ook de RTL voetbalreizen
M en M reizen Naar Arsenal, Charlton, Chelsea, Everton, Fulham, Liverpool, Man Utd, Newcastle Utd, Spurs en West Ham Utd.